Crm za dostavu robe
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za dostavu robe

Crm za dostavu robe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sustavi automatizacije su sveprisutni, uključujući i područje logistike, gdje tvrtke moraju imati pri ruci prilagodljivo upravljanje, procedure za dokumentaciju i međusobne obračune, nova analitička izvješća o tekućim procesima, alate za praćenje aktivnosti osoblja. CRM za dostavu robe složen je projekt čiji je cilj učinkovitiji rad logističke usluge. Preko CRM-a također možete razgovarati s potrošačem, slati informativne i reklamne SMS-ove, provoditi marketinška istraživanja i odabirati.

U Univerzalnom računovodstvenom sustavu (USU.kz) obično se više pozornosti pridaje praktičnoj primjeni IT proizvoda, kada korisnik može koristiti CRM modul za uslugu dostave, izvješćivati menadžment i preuzeti izvršenje procesa i dužih operacija . Aplikacija se ne smatra teškom. CRM funkcionalnost može se savladati u samo nekoliko dana aktivnog rada, naučiti upravljati isporukom, pripremati dokumente, konsolidirati proizvode, izračunati potrebe svakog leta i nacrtati ekonomski isplative rute.

Nije tajna da važnost CRM-a za moderni okvir isporuke nadilazi SMS oglašavanje. Usluga će se moći koristiti nizom analitike za prepoznavanje segmenata kupaca, analizu popisa usluga i procjenu učinka zaposlenika s punim radnim vremenom. Proizvodi se mogu jednostavno katalogizirati, a algoritmi CRM-a mogu se promijeniti kako bi odgovarali vašim potrebama. Moguće je definirati novi dokument kao predložak, kako kasnije ne bi ometali tim prilikom popunjavanja primarnih podataka. Proces je automatiziran.

CRM sustav omogućit će vam održavanje velike baze podataka kupaca i prijevoznika, unos promjena, procjenu rezultata interakcije i vremena rada, definiranje zadataka servisnog osoblja u stvarnom vremenu. Korisnicima neće biti teško svladati upravljanje bazom podataka. Također nije teško raspolagati robom, unositi podatke putem specijaliziranih uređaja, objavljivati fotografije i slike te pratiti kretanje robe. Dostava je jasno navedena u elektroničkim zapisima i digitalnim popisima.

Nije isključena mogućnost daljinskog upravljanja uslugom. Ako dostavljač preferira jasno razgraničiti korisnička prava pristupa, postoji administrativni modul. Možete planirati transfere plaća zaposlenicima. CRM podsustav je potencijalno sposoban uspostaviti komunikaciju između odjela, objediniti napore zaposlenika, prikupiti informacije o svim podružnicama, stručnjacima i proizvodima u samo nekoliko sekundi. Glavni cilj projekta je smanjenje troškova i optimizacija.

Teško je napustiti CRM trendove, kada automatizirano upravljanje svake godine postaje sve traženije, isporuka proizvoda i robe provodi se pod kontrolom digitalne podrške, radnih pozicija, raspodjele resursa itd. narudžba. Dopuštena je proizvodna varijanta izvorne programske koncepcije, koja se jednako odnosi na dizajn i funkcionalnu opremu. Više o dodatnim opcijama, integracijama, povezanim uređajima i platformama možete pročitati na našoj web stranici.

Program kurirske službe omogućit će vam da optimizirate rute dostave i uštedite vrijeme putovanja, čime ćete povećati profit.

Potpuno jednostavno i besplatno računovodstvo kurirske službe osigurat će softver tvrtke USU s velikom funkcionalnošću i mnogim dodatnim značajkama.

Softver za kurirske službe omogućuje vam jednostavno rješavanje širokog spektra zadataka i obradu velikog broja informacija o narudžbi.

Program isporuke omogućuje vam praćenje izvršenja narudžbi, kao i praćenje općih financijskih pokazatelja cijele tvrtke.

Program dostave robe omogućuje brzo praćenje izvršenja narudžbi kako u kurirskoj službi tako iu međugradskoj logistici.

Pratite isporuku robe koristeći profesionalno USU rješenje, koje ima široku funkcionalnost i izvješća.

Automatizacija kurirske službe, čak i za male tvrtke, može generirati značajnu dobit, optimizirajući procese dostave i smanjujući troškove.

Kompetentno izvedena automatizacija dostave omogućuje vam optimiziranje rada kurira, štedeći resurse i novac.

Ako tvrtka zahtijeva računovodstvo za usluge dostave, najbolje rješenje može biti USU-ov softver koji ima naprednu funkcionalnost i opsežno izvješćivanje.

Računovodstvo isporuke pomoću programa USU omogućit će vam brzo praćenje izvršenja narudžbi i optimalno stvaranje rute pošte.

Uz operativno računovodstvo za narudžbe i opće računovodstvo u dostavnoj tvrtki pomoći će program dostave.

CRM programska podrška ima za cilj pojednostaviti odnos s potrošačem, preuzeti poziciju slanja SMS-mail oglašavanja, održavati bazu kupaca i pripremiti dokumentaciju.

Dostava je jasno navedena u digitalnim imenicima i evidencijama. Procesi se reguliraju u realnom vremenu. Glavni cilj IT proizvoda je smanjenje troškova.

Nije isključena mogućnost korištenja opreme trećih strana za unos podataka o robi.

Korisnik početnik koji nema iskustva i vještine za posjedovanje osobnog računala također će moći svladati upravljanje uslugama. Glavne opcije implementirane su na vrlo jednostavan i udoban način.

Putem CRM-a možete se baviti ne samo distribucijom SMS-a, već i analitičkom procjenom kako biste odredili zapošljavanje osoblja, potražnju za određenom uslugom.

Podaci o isporuci se dinamički ažuriraju, što će dodati objektivnu sliku poslovanja.

Korisnici će moći zatražiti sažetak informacija o proizvodima, narudžbama ili kupcima. Sustav će usporediti podatke i odrediti lidera za svaku od navedenih kategorija.

Kao rezultat toga, rad službe će biti racionalniji kada se resursi troše štedljivo, svaki zaposlenik tvrtke savršeno razumije svoje zadatke, postoji jasna strategija razvoja.

Ako postoji web resurs, opcija integracije za praćenje narudžbi i online registracija nije isključena.

CRM modul omogućuje poboljšanje kvalitete marketinškog praćenja, odabir, definiranje segmenata i precizniju interakciju s ciljnom publikom.

Ako stope isporuke padnu ili ne ispune planirana očekivanja, inteligencija softvera požurit će vas upozoriti na to. Obavijesti možete sami prilagoditi.

Program ima mogućnost reguliranja rada skladišta privremenog skladištenja, nadzora prijema i otpreme robe.

Putem odgovarajućeg čarobnjaka usluga će steći potpunu financijsku kontrolu, pri čemu se nijedna transakcija neće sakriti od digitalne podrške.

Vrijedno je razmisliti o razvoju originalnog koncepta aplikacije na način da se sačuvaju elementi korporativnog stila u dizajnu ili uključi dodatne opcije.

Poželjno je početi koristiti demo verziju, a zatim tražiti kupnju licence.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More