Crm za kurirsku službu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za kurirsku službu

Crm za kurirsku službu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Temelj uspješnog poslovanja u pružanju usluga dostave je stručno održavanje CRM (Customer Relationship Management) baze podataka i upravljanje odnosom s kupcem, jer upravo to pridonosi širenju prisutnosti na tržištu, povećanje razine lojalnosti kupaca, razvoj poslovanja i kontinuirani rast dobiti. Stupanj uspješnosti i visina prihoda tvrtke koja pruža kurirske usluge izravno ovisi o broju privučenih i prijavljenih kupaca, stoga je CRM za kurirsku službu nezaobilazan alat za rješavanje najvažnijih poslovnih problema i utječe na rad tvrtke. na najučinkovitiji mogući način ako je osnovni CRM program automatiziran i razvijen prema zahtjevima i karakteristikama svake dostavne službe. Tvrtka Universal Accounting System nudi program upravljanja logistikom i kurirskom službom koji se ističe učinkovitošću, jednostavnošću korištenja, kao i fleksibilnim konfiguracijama ovisno o specifičnosti poslovanja.

CRM sustav za kurirsku službu, kreiran od strane naših programera, nudi niz prednosti svojim korisnicima. Prije svega, dobivate ne samo bazu kontakata i svih informacija od interesa o kupcima, već modul za cjelovito upravljanje razvojem odnosa s kupcima. Funkcije CRM programa, koje vam omogućuju generiranje financijskih izvješća o prihodima i dobiti na pozadini kupaca, pomoći će identificirati kupce koji najviše obećavaju i odrediti područja za daljnji rad. Osim toga, sredit će se i struktura troškova tvrtke: softver USU daje statističku analizu i prikazuje konačne podatke o tome koja je vrsta oglašavanja bila najučinkovitija i privukla najviše kupaca. Tako možete razviti učinkovitu metodologiju za promicanje usluga, eliminirajući nepotrebne troškove. Rad menadžera svojih klijenata bit će organiziran kroz kalendar događaja, osim toga, menadžment će u svakom trenutku moći provjeriti koje su od planiranih zadataka zaposlenici izvršili te ocijeniti učinkovitost i doprinos svakog od njih. Usluga CRM za brzu dostavu omogućuje pojednostavljenje registracije, obrade i izvršenja zahtjeva zahvaljujući brzom pretraživanju baze podataka i uključivanju novih kupaca. U djelokrug ovog modula spada i kontrola potraživanja i plaćanje isporuka od strane kupaca. Jedna od značajnih prednosti predloženog CRM sustava je jednostavan, ali neophodan alat za slanje pošte za privlačenje kupaca: odgovorni stručnjaci kurirske tvrtke mogu jednostavno i brzo slati masovne obavijesti o popustima i posebnim događajima, kao i pojedinačne obavijesti o statusu isporuke (koje pružit će poseban pristup svakom korisniku i poboljšati kvalitetu pružene usluge) i opomene za plaćanje kako bi se izbjegle situacije zakašnjenja i primanja sredstava u kašnjenju. CRM za kurire podrazumijeva registriranje neograničenog broja kupaca i usluga, tako da opseg aktivnosti neće biti ograničen u smislu računovodstva u sustavu.

Kurirska služba također treba automatizirati izračune za pružanje usluga trenutne dostave s točno izračunatim podacima. Softver USU automatizira proces izračuna tarife, uzima u obzir sve troškove za ispunjenje zadanog zahtjeva, generira otpremnicu i automatski popunjava obrazac primitka na temelju unaprijed definiranih parametara, te omogućuje ispis svih drugih povezanih dokumenata. Dodatno, za učinkovito upravljanje kurirskom službom, ovaj sustav nudi mogućnost sastavljanja i preuzimanja složenih financijskih izvješća za sveobuhvatnu analizu dolaznih prihoda, nastalih troškova, stopa rasta dobiti i povrata ulaganja. Program Universal Accounting System za obavljanje kurirske službe idealno je rješenje za cijeli niz zadataka, u što se jednostavno uvjerite kupnjom ovog softvera!

Ako tvrtka zahtijeva računovodstvo za usluge dostave, najbolje rješenje može biti USU-ov softver koji ima naprednu funkcionalnost i opsežno izvješćivanje.

Potpuno jednostavno i besplatno računovodstvo kurirske službe osigurat će softver tvrtke USU s velikom funkcionalnošću i mnogim dodatnim značajkama.

Uz operativno računovodstvo za narudžbe i opće računovodstvo u dostavnoj tvrtki pomoći će program dostave.

Program dostave robe omogućuje brzo praćenje izvršenja narudžbi kako u kurirskoj službi tako iu međugradskoj logistici.

Program kurirske službe omogućit će vam da optimizirate rute dostave i uštedite vrijeme putovanja, čime ćete povećati profit.

Program isporuke omogućuje vam praćenje izvršenja narudžbi, kao i praćenje općih financijskih pokazatelja cijele tvrtke.

Pratite isporuku robe koristeći profesionalno USU rješenje, koje ima široku funkcionalnost i izvješća.

Računovodstvo isporuke pomoću programa USU omogućit će vam brzo praćenje izvršenja narudžbi i optimalno stvaranje rute pošte.

Kompetentno izvedena automatizacija dostave omogućuje vam optimiziranje rada kurira, štedeći resurse i novac.

Softver za kurirske službe omogućuje vam jednostavno rješavanje širokog spektra zadataka i obradu velikog broja informacija o narudžbi.

Automatizacija kurirske službe, čak i za male tvrtke, može generirati značajnu dobit, optimizirajući procese dostave i smanjujući troškove.

U registraciji svake prijave djelatnici tvrtke navode očekivani rok isporuke, omjer hitnosti, pošiljatelja i primatelja, dok se sam predmet narudžbe može odrediti ručno.

Ako je potrebno, u CRM sustavu možete označiti datum stvarne isporuke i otpreme - to će pomoći u procjeni točnosti i kvalitete pruženih usluga.

Ispravljanje dugova i plaćanja primljenih u svakoj aplikaciji pomaže regulirati tijek sredstava i normalizirati raspored plaćanja.

Vizualizacija financijskih izvještaja kroz tablice i grafikone omogućuje vizualnu analizu dobiti i profitabilnosti poduzeća.

Automatizirani CRM program omogućuje vam da pojednostavite sustav računovodstva kupaca, svoje kontakte i konfigurirate distribuciju upozorenja.

Svaka narudžba bit će isporučena na vrijeme uz kontrolu provedbe programa u stvarnom vremenu.

Za procjenu učinka zaposlenika kurirske službe, kao i za potrebe kontrole, uprava će moći pronaći informacije o svim narudžbama koje dostavlja svaki prijevoznik.

Sveobuhvatna analiza svih područja djelovanja tvrtke pomaže utvrditi koji su čimbenici i kako utjecali na kurirsku službu.

Jasna logika i struktura sustava, kao i široke mogućnosti automatizacije, povećavaju brzinu rada i minimiziraju rizik od grešaka u izračunima i ispunjavanju podataka i dokumenata.

Rad u CRM bazi podataka za prijevoznike je prikladan zbog podjele kataloga usluga i korisnika usluga u kategorije.

Brzi uvoz i izvoz podataka u MS Word i MS Excel datotekama.

CRM program je učinkovit za korištenje i sa stajališta predviđanja poslovanja za ulaganja u najperspektivnije oblike razvoja.

Softver Universal Accounting System jedinstven je informacijski i radni resurs za sve poslovne korisnike.

Glasnici će poboljšati svoju izvedbu s poticajima i poticajima razvijenim kroz preglede izvođenja.

Menadžment tvrtke imat će pristup jednako važnom i učinkovitom CRM alatu kao i prodajni lijevak, koji omogućuje praćenje dinamike pokazatelja broja ponuda i stvarnih narudžbi usluge.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More