Program za računovodstvo događaja
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo događaja

Program za računovodstvo događaja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posljednjih godina softver za praćenje događaja igra važnu ulogu u industriji zabave, gdje specijalizirane organizacije radije koriste digitalnu podršku za poslovanje, zakazivanje sastanaka, pripremu propisa i bilježenje financijskih transakcija. Svrha programa je operativno računovodstvo. Sve dolazne informacije obrađuje umjetna inteligencija kako bi korisnicima pružila sveobuhvatne informacije o bilo kojoj kategoriji: klijentima i narudžbama, dokumentima i izvješćima, resursima i materijalima, nazivima tvrtki.

Stručnjaci Univerzalnog računovodstvenog sustava (USU.kz) moraju raditi s posebnom pažnjom u svakom programu kako bi uzeli u obzir specifičnosti industrije, neke suptilnosti i nijanse, kako bi preuzeli kontrolu nad svakim događajem, svakom uplatom, svakim bajtom u formaciji. Program vam omogućuje praćenje vremena, korištenje naprednih mogućnosti. Na primjer, izradite Telegram bota koji će vam automatski slati reklamne ponude, obavještavati kupce o uvjetima aplikacije, podsjećati ih na plaćanje usluga itd.

Ne zaboravite da program radi detaljno sa svakim događajem. Istodobno, računovodstvena obilježja mogu se definirati neovisno, mogu se unijeti nove kategorije i parametri, konfigurirati opcija automatske obavijesti i učitati predlošci regulatornih dokumenata. Početnici se ne moraju dugo upoznavati s programom. Razvoj je vrlo tražen s razlogom. Jednostavan je za korištenje u svakodnevnom radu i dizajniran je s minimalnim računalnim vještinama na umu. Ključne razine upravljanja postat će uređenije, a radnje učinkovitije.

Aktualne događaje prati program u stvarnom vremenu. Ako koristite automatsko računovodstvo, možete brzo odgovoriti na probleme, izvršiti prilagodbe, pratiti napredak rada, procijeniti učinak osoblja i povezati prihode s troškovima. Ako je u jednom događaju uključeno nekoliko stručnjaka, fotografa, voditelja, dekoratera, program prati svakog od njih. Kao rezultat toga, računovodstvo postaje potpunije i kvalitetnije. Nijedan događaj neće proći nezapaženo. Korisnici drže svoje ruke na pulsu.

Industrija zabave doživjela je značajne promjene. Mnoge tvrtke koje organiziraju događaje trebaju inovativne računovodstvene mehanizme za mudro korištenje resursa, pravodobnu pomoć, pripremu dokumenata i prikupljanje izvješća. Korisnicima će se svidjeti korisničko sučelje programa, opsežne funkcionalne opcije koje se nude i na osnovnoj i na platnoj osnovi, neki napredni sustavi koji se mogu dodatno povezati. Preporučujemo da počnete s demo verzijom.

Obračun seminara može se jednostavno provesti uz pomoć suvremenog softvera USU, zahvaljujući obračunu prisutnosti.

Računovodstveni program događaja ima široke mogućnosti i fleksibilno izvješćivanje, što vam omogućuje kompetentnu optimizaciju procesa održavanja događaja i rada zaposlenika.

Program registracije događanja elektronički je zapis koji vam omogućuje vođenje sveobuhvatne evidencije posjećenosti najrazličitijih događanja, a zahvaljujući zajedničkoj bazi podataka, tu je i jedinstvena funkcionalnost izvješćivanja.

Program za organizatore događanja omogućuje vam praćenje svakog događaja uz sveobuhvatan sustav izvještavanja, a sustav razlikovanja prava omogućit će vam ograničavanje pristupa programskim modulima.

Program za organizaciju događaja omogućuje analizu uspješnosti svakog događaja, pojedinačno ocjenjujući troškove i dobit.

Sveobuhvatni računovodstveni program za događaje pomoći će u praćenju profitabilnosti svakog događaja i provođenju analize za prilagođavanje poslovanja.

Event agencijama i ostalim organizatorima raznih događanja dobro će doći program organizacije događanja koji omogućuje praćenje učinkovitosti svakog održanog događaja, njegovu isplativost i nagrađivanje posebno marljivih zaposlenika.

Program planiranja događaja pomoći će u racionalizaciji radnih procesa i kompetentnoj raspodjeli zadataka među zaposlenicima.

Elektronički dnevnik događaja omogućit će vam praćenje odsutnih posjetitelja i izbjegavanje stranaca.

Računovodstvo događanja s modernim programom postat će jednostavno i praktično zahvaljujući jedinstvenom portfelju klijenata i svim izvedenim i planiranim događanjima.

Pratite praznike agencije za događanja pomoću programa Universal Accounting System, koji će vam omogućiti izračunavanje profitabilnosti svakog održanog događaja i praćenje učinka zaposlenika, potičući ih kompetentno.

Softver za upravljanje događajima Universal Accounting Systema omogućuje praćenje posjećenosti svakog događaja, uzimajući u obzir sve posjetitelje.

Poslovanje može biti puno lakše prijenosom računovodstva organizacije događanja u elektronički format, što će izvješća učiniti preciznijima s jedinstvenom bazom podataka.

Pratite događaje pomoću USU softvera, koji će vam omogućiti praćenje financijskog uspjeha organizacije, kao i kontrolu besplatnih vozača.

Program je usmjeren na održavanje događanja, bavi se operativnim računovodstvom, prati rokove, priprema normativne dokumente.

Postavljanje uvelike olakšava rad s dolaznim informacijama, registraciju narudžbi, uparivanje izvođača, provjeru dostupnosti zaliha i još mnogo toga.

Informacije o trenutnim zadacima prikazuju se u stvarnom vremenu. Ako želite, možete odmah napraviti prilagodbe.

Nije isključena mogućnost raspodjele odgovornosti, kada je potrebno uključiti više stručnjaka, dekoratera, fotografa i voditelja u jedan zadatak istovremeno.

Program automatski prati vrijeme svakog događaja. Opcijom informativne obavijesti možete primati poruke o svim važnim procesima.

Računovodstvo će postati produktivnije tamo gdje niti jedna operacija nije skrivena od umjetne inteligencije.

Korisnicima neće biti teško procijeniti doprinos i razinu učinka svakog zaposlenika, izračunati plaće i izraditi plan poslova za blisku budućnost.

Platforma unaprijed priprema regulatorne obrasce kako ne bi gubili vrijeme na rutinu. Ako određeni obrazac nije u bazi podataka, predložak se može učitati iz vanjskog izvora.

Softverska podrška širi utjecaj na različite odjele i odjele strukture.

Financijski tokovi su pod potpunom kontrolom programa, računi i izvješća se generiraju automatski, informacije se prikazuju na vizualni način: grafikoni, tablice, dijagrami.

Svaki događaj je detaljno razrađen kroz ugrađeni organizator, uvjete i plaćanja, objekte i resurse, uključeno osoblje itd.

Ako je potrebno, možete uzeti u obzir ne samo usluge organizacije, već i određene nazive proizvoda.

Analiza cjenika omogućuje vam da uspostavite pozicije koje nisu tražene i financijski opterećujuće, kako biste se na vrijeme riješili nepotrebnih troškova.

Neke značajke je lako dobiti uz naknadu. Odgovarajući popis predstavljen je na web stranici. Preporučujemo da ga pažljivo pročitate.

Započnite s demo verzijom. Samo praktični testovi mogu dati potpunu sliku softverske podrške.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More