Računovodstvo događaja
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo događaja

Računovodstvo događaja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sve više ljudi nastoji važne događaje u svom životu povjeriti stručnjacima i organizacijama specijaliziranim za to, ali sa strane gospodarstvenika posao održavanja praznika skopčan je s poteškoćama u obradi velike količine podataka i povezanih procesa, stoga o računovodstvo događaja mora se provoditi putem mehanizama automatizacije. Svaki vlasnik takvog obrta nastoji postići potpuni red u poslovanju, dok je narudžbi u tijeku puno, kupci su zadovoljni jedinstvenim scenarijima, kvaliteta usluge je na vrhuncu svih vremena. Njegova baza podataka sadrži cijeli niz podataka o klijentima, moguće je predvidjeti njegove želje, dok je sve planirano i uzeto u obzir u proračunu do najsitnijih detalja, niti jedna financijska transakcija nije zaboravljena, što znači da je novac pod kontrolom. Rezultat rada takve event agencije bit će prosperitet bez preklapanja i praznina, ali zapravo je to teška idila za koju ćete morati puno raditi, tražeći najbolje načine i alate za računovodstvo i vođenje poslovanja. Prije ili kasnije, menadžeri shvate da bez automatizacije računovodstva događaja ne mogu postići svoje ciljeve, budući da je ovo okruženje s visokom konkurencijom i ovdje je nemoguće donositi odluke dugo vremena, morate ići u korak s vremenom. Jedinstveni razvoj tvrtke USU - Universal Accounting System, čiji je naziv jasan, pomoći će uvođenju reda u aktivnosti agencije, moći će se prilagoditi zadacima bilo kojeg posla. Program će dovesti do automatizacije rutinskih procesa, omogućit će postavljanje narudžbe od početka do kraja, praćenje prisutnosti na poslovnim, korporativnim događajima. Zaposlenici će moći više vremena posvetiti kreativnosti i aktivnoj komunikaciji s potencijalnim i stalnim kupcima. Ono što je bitno, povezivanje i rad s aplikacijom USU moguć je na daljinu, čak i s pametnih telefona i tableta pri kupnji mobilne verzije. Putem mobilnog softvera možete organizirati registraciju gostiju na samom događaju i pratiti posjećenost u realnom vremenu.

Programeri su znali da će korisnici različitih razina znanja i vještina svakodnevno koristiti platformu u svojim aktivnostima, stoga su nastojali stvoriti intuitivno sučelje koje će biti ugodno i početnicima. Sustav se sastoji od samo tri modula, unutar kojih su sadržane potrebne funkcije, koje su implementirane kako bi se olakšala percepcija i prijelaz na novi radni prostor. Modularnost također omogućuje prilagodbu konfiguracije potrebama i željama kupca. Softverski algoritmi pomoći će u prikupljanju složenih podataka za referentnu knjigu o kupcima, uzimajući u obzir izvore informacija i daljnju obradu, dovodeći do jedinstvenog reda. Softver također omogućuje vođenje ispravne evidencije o učestalosti događaja gdje je korisnik deklarira kao važan pokazatelj, uz mogućnost predstavljanja izvješća o rezultatima. Među funkcijama aplikacije je i ona koja će pomoći u automatizaciji transakcija, odražavajući svaku od njih u bazi podataka, tako da financijski tokovi imaju transparentan format. Bit će puno učinkovitije izraditi plan programskih aktivnosti jer će pratiti izvršenje svake stavke i na vrijeme podsjetiti odgovornu osobu. A mogućnost primanja strukturiranih izvješća s detaljnim analizama aktivnosti tvrtke pomoći će u prepoznavanju obećavajućih područja za proširenje raspona usluga. Uprava će moći regulirati rad osoblja, pratiti njihovu brigu, što je posebno važno za velike agencije s velikim osobljem stručnjaka. Dobro uspostavljena eksterna i interna komunikacija povećat će produktivnost i učinkovitost organizacije događaja. Platforma USU, koja se prilagođava specifičnostima tvrtke, uvelike će olakšati interakciju s kupcima i stvoriti osnovu za izgradnju dugoročnih odnosa.

Automatizacija računovodstva događaja podrazumijeva izgradnju komunikacijskih procesa s izvođačima putem interneta, e-maila, telefona i mobilnih aplikacija. Masovno slanje poruka i obavijesti, pojedinačno slanje pošte uvelike će pojednostaviti i ubrzati ovaj korak. Kontrola proračuna agencije može se organizirati po redu, odjelu, podružnici ili širom korporacije, omogućujući praćenje troškova i izdataka, racionalno planiranje projekata. Elektroničke baze podataka sadrže cijeli niz informacija, dokumentacije i povijesti interakcije s klijentima; neće biti teško povećati datoteku ni nakon mnogo godina. Prije sastanka ili poziva, voditelj će moći proučiti karticu i biti spreman ponuditi usluge, slične prethodnim projektima, prema vašim željama. Tablica naloga formira se prema konfiguriranim predlošcima i odražava trenutne naloge, njihove faze spremnosti, dostupnost plaćanja. Kako zaposlenici u pokretu ne bi zaboravili važnu stvar, možete jednostavno postaviti podsjetnike u svom osobnom kalendaru. Izrađena je zasebna tehnička baza za parametre posjećenosti događaja, gdje je lako prilagoditi one trenutke koje kupac treba odraziti. Također se možete integrirati s čitačem crtičnog koda i registrirati prisustvo kada provodite posebnu propusnicu stvorenu za popis gostiju. Ovaj pristup obračunu posjećenosti događaja učinit će održavanje brifinga, konferencija i obuke mnogo lakšim nego ikad prije. Za interno poslovanje program će također biti automatiziran, korištenjem standardiziranih predložaka prema zahtjevima masovne zabave i događanja. Šef će moći držati pod kontrolom svaki radni događaj u agenciji, povećavajući učinkovitost u upravljanju dostupnim informacijama i identificiranju obećavajućih smjerova.

Objedinjavanjem informacija u bazu podataka stvara se radni prostor za produktivan rad s klijentima i pretvaranje komunikacije u posao. Prijelaz na automatizaciju također omogućuje smanjenje troškova za najmanje četvrtinu, a rast prihoda ovisi o korištenju svih prednosti i konfiguracije softvera. USU-ov sustav računovodstva događaja pojednostavit će interakciju s kupcima, potrošiti manje vremena i truda na rutinske operacije, što će osloboditi resurse za pisanje scenarija, smišljanje kreativnih ideja, odnosno temeljnih aspekata poslovanja za organizaciju praznika. Uz pravilnu organizaciju projekta i definiranje zadataka, niti jedan projekt neće izgledati teško, čak i ako je riječ o poslovnoj konferenciji, dječjem rođendanu ili vjenčanju.

Pratite praznike agencije za događanja pomoću programa Universal Accounting System, koji će vam omogućiti izračunavanje profitabilnosti svakog održanog događaja i praćenje učinka zaposlenika, potičući ih kompetentno.

Program registracije događanja elektronički je zapis koji vam omogućuje vođenje sveobuhvatne evidencije posjećenosti najrazličitijih događanja, a zahvaljujući zajedničkoj bazi podataka, tu je i jedinstvena funkcionalnost izvješćivanja.

Poslovanje može biti puno lakše prijenosom računovodstva organizacije događanja u elektronički format, što će izvješća učiniti preciznijima s jedinstvenom bazom podataka.

Program planiranja događaja pomoći će u racionalizaciji radnih procesa i kompetentnoj raspodjeli zadataka među zaposlenicima.

Sveobuhvatni računovodstveni program za događaje pomoći će u praćenju profitabilnosti svakog događaja i provođenju analize za prilagođavanje poslovanja.

Event agencijama i ostalim organizatorima raznih događanja dobro će doći program organizacije događanja koji omogućuje praćenje učinkovitosti svakog održanog događaja, njegovu isplativost i nagrađivanje posebno marljivih zaposlenika.

Softver za upravljanje događajima Universal Accounting Systema omogućuje praćenje posjećenosti svakog događaja, uzimajući u obzir sve posjetitelje.

Pratite događaje pomoću USU softvera, koji će vam omogućiti praćenje financijskog uspjeha organizacije, kao i kontrolu besplatnih vozača.

Obračun seminara može se jednostavno provesti uz pomoć suvremenog softvera USU, zahvaljujući obračunu prisutnosti.

Računovodstveni program događaja ima široke mogućnosti i fleksibilno izvješćivanje, što vam omogućuje kompetentnu optimizaciju procesa održavanja događaja i rada zaposlenika.

Računovodstvo događanja s modernim programom postat će jednostavno i praktično zahvaljujući jedinstvenom portfelju klijenata i svim izvedenim i planiranim događanjima.

Program za organizatore događanja omogućuje vam praćenje svakog događaja uz sveobuhvatan sustav izvještavanja, a sustav razlikovanja prava omogućit će vam ograničavanje pristupa programskim modulima.

Elektronički dnevnik događaja omogućit će vam praćenje odsutnih posjetitelja i izbjegavanje stranaca.

Program za organizaciju događanja omogućuje analizu uspješnosti svakog događaja, pojedinačno procjenjujući troškove i dobit.

Zahvaljujući održavanju elektroničke baze podataka o ugovornim stranama, menadžeri će moći brzo proučiti povijest suradnje nakon ponovljenih kontakata.

Automatizacijom će se smanjiti pogreške u radu zaposlenika koje su često posljedica ljudskog faktora, rastresenosti i nepažnje.

Softverski algoritmi pomoći će organizirati ugodnu interakciju s uključenim osobljem, poput dekoratera, glumaca, glazbenika itd.

Značajka će pomoći marketinškom odjelu u praćenju učinkovitosti promocije, uz analizu svakog kanala i definiciju profitabilnog kanala.

Programom USU-a stvorit će se jedinstven mehanizam u djelovanju tima stručnjaka koji će svoje napore usmjeriti prema ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Individualni pristup automatizaciji i razvoju softvera omogućit će vam postizanje očekivanih rezultata na vrijeme.

Mehanizmi interne komunikacije pomoći će stručnjacima iz različitih profila i odjela da uspostave interakciju, razmjenu dokumentacije.

Kada postoji nekoliko podjela tvrtke po događajima, stvara se zajednički informacijski prostor koji pomaže šefu u vođenju posla.

Planer konfiguriran na platformi neće dopustiti izostavljanje važnih događaja, sastanaka, poziva, prikazivanje preliminarnih podsjetnika na zaslonima korisnika.

Formiranje i izračun procjena za prijave vršit će se automatski i, ako je potrebno, izmjena, dogovaranje novih bodova neće uzrokovati poteškoće.

Stručnjaci za organizaciju odmora cijenit će brzinu i udobnost rada s klijentima, te mogućnost prijenosa pripreme dokumentacije u računovodstveni sustav.

Softver podržava sustav lojalnosti, s akumulacijom popusta i bonusa na narudžbe u određenom iznosu ili ovisno o broju održanih događaja.

Pitanje prijave dolazaka i dužine boravka gostiju na događanju rješava se izdavanjem propusnica s bar kodom i očitavanjem na ulazu i izlazu.

Financijska i analitička izvješća pripremaju se prema odabranim parametrima i prikazuju na ekranu u obliku tablice, grafikona ili dijagrama, što će pomoći da se jasnije ocijeni stanje u organizaciji.

Kvalitetu računovodstva i upravljanja možete procijeniti i prije kupnje licenci preuzimanjem besplatne demo verzije softvera koju možete pronaći na stranici.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More