Program za računovodstvo kućnih financija
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kućnih financija

Program za računovodstvo kućnih financija • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za računovodstvo kućnih financija vrlo je koristan u svakodnevnom životu, jer računovodstvo kućnih financija pomaže izračunati iznos novca potreban za mjesec dana i pokazuje gdje se troše kućne financije i odakle dolaze. Ali u svemu tome postoji i jedan minus, a on se sastoji u činjenici da računovodstvenih programa za kućne financije ima katastrofalno malo, nisu razrađeni do detalja ili zahtijevaju mjesečnu pretplatu za korištenje, a to je, naravno, dodatak trošak. Zatim bih želio napraviti mali sažetak računovodstvenih programa za osobne financije u kojima ćete pronaći idealnu opciju za sebe i svoj dom, kao i smanjiti vrijeme potrebno za traženje idealnog sadržaja.

Upoznajte Universal Accounting System - program za kontrolu kućnih financija koji zadovoljava sve zahtjeve korisnika za kontrolom kućnih financija, evidentiranjem prihoda i rashoda te prikazom izvješća financijske statistike rashoda i prihoda vašeg doma. USU računovodstveni program za kućne financije vrlo je jednostavan za korištenje i interakcija s programom neće vam biti teška jer program automatizira kućne financije i računovodstvene procese troškova za razliku od drugih računovodstvenih programa za kućne financije. Funkcionalnost programa je opsežna, ali u isto vrijeme jednostavna, možete koristiti program za obračun osobnih USU troškova doslovno nakon nekoliko minuta korištenja, odnosno utrošak vremena je minimalan. Osim toga, naš sustav radi kao program za računovodstvo osobnih financija za android, što je također važno, jer gotovo svaka osoba ima telefon na Android operativnom sustavu.

Još jednu od pozitivnih osobina našeg programa za računovodstvo USU kućanskih financija i rashoda, želio bih navesti kao: brzina, kvaliteta rada, bez nedostataka, široka funkcionalnost, ispis bilo kakvih programskih dokumenata, računovodstvo prihoda, rashoda, izvješća za bilo koje razdoblje koje želite pregledavati, baza kupaca, rad s aplikacijama trećih strana i još mnogo toga. Besplatni softver za financijsko računovodstvo kod kuće ne nudi toliko mogućnosti u jednom softveru!

računovodstvo osobnih sredstava omogućuje kontrolu sredstava svakog člana obitelji s vlastitim korisničkim imenom i lozinkom.

Program za obiteljski proračun pomaže u postavljanju pravih prioriteta pri trošenju novca, a također vam omogućuje raspodjelu vremena zahvaljujući automatizaciji gotovinskog računovodstva.

Kontrola troškova kućanstva je jednostavna i laka.

Ispravno upravljajte svojim kućanskim troškovima pregledom vizualnih statističkih izvješća.

Bilježite sve obiteljske troškove i prihode.

Performanse USU sustava neće vas natjerati da dugo čekate na izvješća.

Uz program USU može se priložiti neograničen broj dokumenata.

Svu dokumentaciju moguće je isprintati iz programa USU, s vašim podacima i logom, po želji.

Rad s aplikacijama trećih strana.

Uvoz i izvoz u Wordu, Excel štedi vrijeme jer ne morate ponovno unositi podatke.

Registracija neograničenog broja korisnika.

Zaštita zapisa lozinkom.

Istovremeni pristup više korisnika.

Daljinski pristup USU softveru.

Više od pedeset programskih stilova.

Besplatni računovodstveni program USU home finance, koji se distribuira kao ograničena demo verzija, možete preuzeti na donjoj poveznici.

Još veći broj funkcija u punoj verziji računovodstvenog programa za osobne financije, USU, koju možete besplatno preuzeti tek nakon kupnje, a također, više o programu i njegovim funkcijama možete saznati kontaktom na dolje navedene brojeve . I vjerujte, vaš će se trošak višestruko isplatiti!