Crm za izložbu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za izložbu

Crm za izložbu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Exposure CRM je dobro optimiziran program koji su izradili stručnjaci Universal Accounting System-a. Ova tvrtka već duže vrijeme profesionalno razvija vlastiti softver. Raspolažemo bogatim iskustvom, najsuvremenijim tehnologijama, kao i potrebnim vještinama, zahvaljujući kojima se softversko rješenje pokazuje vrlo dobro optimiziranim i sposobnim za rad na bilo kojem osobnom računalu, sve dok jedinice sustava održavaju parametre normalne izvedbe. Naš CRM radit će glatko u svim uvjetima, omogućujući vam da lako ispunite sve obveze dodijeljene tvrtki s maksimalnom razinom točnosti. Uvijek ćete moći zadovoljiti potrebe svojih kupaca, zahvaljujući čemu će njihova lojalnost i razina povjerenja značajno porasti. Zahvaljujući tome, tvrtka će imati veliki novčani tok zbog cirkulacije sve više kupaca.

CRM za klijente izlagače projekta Univerzalnog računovodstvenog sustava zaista je kvalitetan softver, jedinstven u svojoj biti. Univerzalan je, pa ćete uz njegovu pomoć u potpunosti pokriti sve potrebe koje se mogu pojaviti pred institucijom. Vrlo je zgodno, postoji ušteda novčanih sredstava, a također ćete moći distribuirati oslobođene rezerve pomoću našeg prilagodljivog programa. On je taj koji na temelju prikupljene statistike utvrđuje sve grane djelatnosti u kojima je potrebno uvesti nove tehnologije, primijeniti hitne mjere ili ubrizgati financijska sredstva. Ovo je vrlo zgodno jer ćete moći identificirati slabe točke svog poslovanja i optimizirati ih. Naš CRM za sajamske kupce radi vrlo brzo i paralelno rješava mnoge zadatke zahvaljujući funkcionalnosti za ispravnu obradu podataka.

Instalirajte probnu verziju našeg CRM programa na osobna računala kako biste svladali njegov sadržaj i sučelje. Ovo je vrlo zgodno, što znači da ne biste trebali zanemariti ovu radnju. Imat ćete priliku u potpunosti ispitati složeni proizvod i odlučiti odgovara li vam doista. CRM za kupce izlagača postat će nezamjenjiv pomoćnik za vašu tvrtku, koji će se nositi sa svim vrstama hitnih zadataka i omogućiti vam da riješite sve probleme. Radite s kompletnom bazom podataka posjetitelja i izlagača kako bi vam sve informacije bile na dohvat ruke i mogle se koristiti u pravom trenutku. Vrlo je praktičan, što znači da se ugradnja našeg elektroničkog proizvoda nikada ne smije zanemariti. Pratite broj upisanih klijenata i usporedite ga s onima koji razumiju koliko učinkovito radite.

Moderni CRM za izložbene klijente omogućuje vam jednostavno rješavanje bilo kojeg niza zadataka i njihovo dobro obavljanje u isto vrijeme. Izvrsna optimizacija jedna je od razlika svih proizvoda koje prodajemo na tržištu. Univerzalni računovodstveni sustav radi na jedinstvenoj softverskoj platformi. Služi kao univerzalni temelj, zahvaljujući kojem su naši troškovi razvoja softvera značajno smanjeni. Osim smanjenja troškova, također smo bili u mogućnosti smanjiti konačnu cijenu za potrošače koji kupe naš softver. Moderni CRM za kupce izložbi može ispisati osobne značke, koje će biti opremljene kodom. Ovaj kod prepoznaju za to namijenjene kamere koje su također sinkronizirane direktno s CRM aplikacijom za izlagače. Ovo je vrlo zgodno jer ovu uredsku operaciju ne morate obavljati ručno.

Potpuna automatizacija procesa interakcije s informacijama daje vam prednost u konkurentskom sučeljavanju, a vi postajete najuspješniji poslovni čovjek koji je s velikom razlikom od protivnika sposoban voditi tržište i zauzeti najatraktivnije niše. Instalirajte naš CRM za kupce izložbe i tako ćete moći locirati sudionike koji su već bili na izložbi, čak i ako je to samo po dijelu imena ili umetanjem prvih znamenki telefonskog broja. Ovo je vrlo zgodno i omogućuje vam podizanje razine ugleda tvrtke. Ne zadržavate dolazne kupce, naprotiv, rušite sve rekorde u brzoj usluzi i ne griješite. Način rada u CRM-u također je omogućen za pozivanje korisnika. Ovo je vrlo praktično, što znači da ćete moći obraditi narudžbe što je brže moguće, bez dopuštanja pogrešaka. Ljudski faktor negativnog utjecaja u potpunosti je eliminiran nakon uvođenja našeg programa u rad.

Za optimizaciju financijskih procesa, kontrolu i pojednostavljenje izvještavanja trebat će vam program za razotkrivanje tvrtke USU.

Za poboljšanje kontrole i olakšavanje računovodstva, softver za sajmove može biti od pomoći.

Vodite evidenciju emisije pomoću specijaliziranog softvera koji vam omogućuje proširenje funkcionalnosti izvješćivanja i kontrolu nad događajem.

Sustav USU omogućuje praćenje sudjelovanja svakog posjetitelja na sajmu putem upita za ulaznice.

Automatizacija izložbi omogućuje vam da izvješća učinite točnijim i jednostavnijim, optimizirate prodaju ulaznica i također preuzmete dio rutinskog knjigovodstva.

Moderan i složen CRM sustav za izlaganje klijentima iz projekta Univerzalni računovodstveni sustav postat će vam nezamjenjiv elektronički pomoćnik koji će rješavati sve zadatke 24 sata dnevno.

U ovu smo aplikaciju integrirali elektronički planer putem kojeg se provode najsloženije radnje koje su prije opterećivale zaposlenike i nisu im dopuštale da više vremena posvete stručnom usavršavanju i kreativnim aktivnostima.

Moderni CRM za izložbene klijente Universal Accounting Systema omogućuje vam rad s bilo kojim brojem fotografija koje se mogu priložiti uz račune vaših klijenata.

Šareni logotipi za događaje u tijeku također se mogu priložiti pojedinačnim računima vaših klijenata, što je vrlo zgodno.

Moderni CRM za klijente izlagače ispisat će bedž izravno iz programa s logom izložbe, uz fotografije i dodatne informacije.

Rad u CRM načinu rada važna je značajka ovog proizvoda. Zahvaljujući tome, usluga korisnicima se odvija na najvišoj razini kvalitete, a prema tvrtki imaju visok stupanj povjerenja.

Vaš će se ugled poboljšati, što znači da će se povećati i broj potrošača koji žele komunicirati s tvrtkom.

Ispišite bedževe, uključujući crtične kodove i jedinstvene brojeve otisnute na njima, tako da svaki potrošač koji se prijavi može neometano proći kroz postupak autorizacije.

Moderni korisnički i izložbeni CRM opremljen je uslužnim programom za ispis koji vam omogućuje ispis gotovo svih vrsta papirnatih dokumenata uz izvođenje učinkovite predkonfiguracije.

Sastavili smo cijeli niz izvješća za vas, čija je svrha procijeniti posjećenost događaja koji se proizvodi, a vi možete razumjeti što je posjećenost za određeno razdoblje ili u kontekstu određenog događaja, što je također važno.

Moderni CRM za klijente sajamskih sajmova omogućuje vam učinkovitu interakciju s posjetiteljima uz održavanje visoke razine znanja.

Potrošači koji se jave moći će saznati o aktualnom događaju na web stranici, pa čak i napraviti trenutnu snimku, što je vrlo praktično.

Kupcima se može pridati dužna važnost, a izložba se može savršeno organizirati uz pomoć našeg CRM-a.

CRM za privlačenje kupaca sa sajma pružit će vam priliku da u potpunosti pokrijete potrebe vašeg poslovanja, bez čega jednostavno nema potrebe trošiti dodatna financijska sredstva na kupnju režija.

Također nećete morati trošiti financijska sredstva na outsourcing puno uredskog posla. Uostalom, naš softver vam omogućuje da radite s logistikom, distribuirate resurse u skladišta i obavljate bilo koju drugu birokraciju koja je potrebna tvrtki.

Moderni CRM za kupce sajmova univerzalni je jedinstveni proizvod, koji, osim toga, distribuiramo relativno jeftino.

Na sajmu će kupci biti zadovoljni, što je važno.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom odjeljku

More