Program za proračun materijala za gradnju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za proračun materijala za gradnju

Program za proračun materijala za gradnju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za proračun građevinskog materijala danas koriste gotovo sve građevinske tvrtke. Doista, slični programi postojali su i prije (prije masovne distribucije osobnih računala i specijaliziranog softvera), ali tada su preliminarni obrasci za izračun izrađeni na papiru ručno u skladu s raznim regulatornim zbirkama. Ti su obrasci zatim uneseni u računalo i ispisani kao zasebne procjene za razne vrste radova (elektro, vodoinstalaterski, opći građevinski itd.). Postavljeni su prilično strogi zahtjevi za projektnu dokumentaciju i procjenu, koji su bili isti za sve tvrtke koje se bave gradnjom. Trenutačno je i ova djelatnost uređena u nekim detaljima, no jedinstveni obrasci registracije projektne dokumentacije više nisu potrebni. Svaka organizacija može koristiti vlastiti program za izračun građevinskog materijala. Glavna stvar je da su izračuni točni, ali u tome je prije svega zainteresirana sama organizacija (inače će se izgradnja pokazati neprofitabilnom). Doista, čak i pojedinci koji su započeli, na primjer, izgradnju vlastite seoske kuće, možda će trebati program za izračun građevinskog materijala za izgradnju kuće. Osim, naravno, ako se ne žele suočiti s potrebom za neplaniranim izdacima za materijale o kojima nisu na vrijeme razmišljali, ali su im iznenada postali potrebni. Stoga je vrlo isplativo baviti se izračunima materijala, opreme, troškova rada, rokova itd.

U suvremenim uvjetima digitalne tehnologije koriste se gotovo posvuda, kako u svakodnevnom životu tako iu poslovanju. Računalo nudi brzo i jednostavno rješenje za mnoge zadatke koji su oduzimali puno vremena i truda u doba prije računala. Tržište softvera predstavlja ne samo rutinski program za brojanje materijala za izgradnju kuće, već i razne profesionalne računalne upravljačke sustave, uključujući module za izradu arhitektonskih projekata, izvođenje tehnoloških i inženjerskih proračuna, izračun općih procjena i izračune raznih vrsta radova itd. Universal The Accounting System skreće pozornost građevinskih tvrtki na sveobuhvatan računalni program koji omogućuje automatizaciju radnih postupaka i procesa za obračun troškova i materijala, optimizaciju dnevnih aktivnosti i iskorištenja resursa. USU su izradili profesionalni programeri i zadovoljava suvremene IT standarde. Modularna struktura omogućuje kupcima da u početku kupe verziju s osnovnim funkcijama, a zatim postupno poboljšavaju svoj sustav upravljanja, kupnjom i povezivanjem dodatnih modula kako tvrtka raste i opseg poslovanja se povećava. Sučelje programa je prilično jednostavno i jasno, neiskusnim korisnicima nije teško za brzo svladavanje. Program sadrži predloške za sve osnovne knjigovodstvene dokumente potrebne za izgradnju (knjige, časopisi, kartice, računi, akti i sl.), s uzorcima njihovog pravilnog ispunjavanja. Poseban podsustav je za izradu i stvarno upravljanje proračunskim proračunima za građevinske materijale, opremu, potrošni materijal itd. Modul za izračun sadrži norme za potrošnju materijala predviđene građevinskim pravilima za izgradnju stambenih zgrada i drugih građevina, koje olakšavaju postupak izračuna građevinskih materijala za određeni građevinski objekt. Svaka kuća će biti izgrađena u idealno vrijeme i uz racionalnu upotrebu građevinskog materijala.

Program za izračun građevinskog materijala za izgradnju kuće neophodan je alat koji danas koriste gotovo sve građevinske tvrtke.

USU sadrži sve potrebne funkcije za izradu točnih proračuna za materijale koji se koriste u planiranoj izgradnji stambenih zgrada i drugih građevina.

Osim toga, ovaj program omogućuje sveobuhvatnu automatizaciju svih procesa upravljanja proizvodnjom, bez obzira na njihovu veličinu.

U okviru programa USU također se optimiziraju sva područja djelovanja, a razina povrata na različite vrste organizacijskih resursa (materijalne, financijske, kadrovske itd.) dramatično raste.

Proces implementacije programa prati dodatna podešavanja glavnih parametara, dokumenata, proračunskih modela itd. u odnosu na osobitosti i specifičnosti tvrtke klijenta.

Za izvođenje specifičnih vrsta kalkulacija (financijskih, regulatornih troškova, ciljnih i stvarnih troškova građevinskog materijala, troškova rada i vremena itd.) planira se poseban podsustav.

U navedenom podsustavu implementiran je čitav niz statističkih i matematičkih modela za automatizaciju provedbe i naknadne kontrole izračuna.

Zahvaljujući ugrađenim referentnim knjigama koje sadrže podatke o građevinskim propisima i propisima (uključujući upotrebu građevinskih materijala i opreme), točnost izračuna je prilično visoka.

Program nudi integraciju svih odjela tvrtke (proizvodnja, uredi, skladišta, pojedinačni zaposlenici) u jedinstven informacijski prostor.

Ova vam kombinacija omogućuje gotovo trenutačnu razmjenu važnih dokumenata i izračuna, raspravu o radnim problemima u stvarnom vremenu i donošenje informiranih odluka.

Baza kupaca sadrži detaljnu povijest odnosa sa svakom drugom stranom (kupci, dobavljači, izvođači itd.), kao i relevantne kontakte za hitnu komunikaciju.

Pristup zaposlenika materijalima za rad ovisi o opsegu njegovih poslova i ovlasti, a ostvaruje se putem osobne šifre.

Računovodstveni podsustav pruža mogućnost praćenja svih kretanja sredstava, rashoda i prihoda, obračuna s drugim ugovornim stranama itd.

Skladišni modul sadrži cjeloviti skup funkcija za brzo i pouzdano evidentiranje i kontrolu kretanja građevinskog materijala, evidentiranje operacija zaprimanja, skladištenja, premještanja i izdavanja proizvoda.

Ugrađeni planer služi za programiranje parametara izvještaja upravljanja, izradu rezervnog rasporeda i definiranje ostalih radnih zadataka.

 


Vidi također